2014 m. rugpjūčio 31 d., sekmadienis

Kokias gėles dovanoti rugsėjo 1-osios proga?

Rugsėjo 1-oji yra ne tik pirmoji rudens, tačiau ir pirmoji moklo metų Lietuvoje diena, kurios metu yra įprasta įteikti mokytojams vienokias ar kitokias gėles. Šiandien kalbėsime apie tas gėles, kurias dovanoti šios šventės proga Lietuvoje - populiariausia.



Pakankamai populiaru rugsėjo 1-osios proga mokytojams dovanoti tulpes. Pirmiausia, šios gėlės išsiskiria įvairiaspalviškumu, kas išties patinka nedidelio amžiaus vaikams, todėl vaikai gali patys išsirinkti gėlę. Taip pat, tulpės atitinka ganėtinai džiugią šios šventė tematiką.

Taip pat, mokytojams dovanoti populiaru ir rožes. Paaiškinti, kodėl taip yra, nesunku – rožės papraščiausiai yra populiariausios gėlės pasaulyje, todėl suprantama, jog jų universalumas yra pritaikomas ir šios progos metu.

Be abejo, negalime napaminėti ir kardelių. Kardeliai yra pakankamai nebrangi bei ganėtinai žaisminga gėlė, todėl ji ne tik nuoširdžiai patinka įvairaus amžiaus vaikams, tačiau ir puikiai tinka mokytojams.

Galiausiai – būtina paminėti ir išties dideliu populiarumu šios šventės metu pasižyminčias astras. Šios gėlės pirmiausia išsiskiria savo spalvingumu, todėl yra ypač mėgstamos vaikų. Taip pat, jos išsiskiria ir universalumu, kadangi astras galima dovanoti tiek vienas, tiek ir įkomponavus į įvairias puokštes. Galiausiai, astros išsiskiria ir ganėtinai nedidelėmis kainomos.

Belieka konstatuoti, jog pasirinkimų, renkantis gėlę rugsėjo 1-osios progą, yra išties daug. Vis dėlto, tai nereiškia, jog išsirinkti yra labai sunku – pamirškite įvairius kriterijus ar prioritetus bei rinkitės tas gėles, kurios jums patinka labiausiai. Tik dovanodami jums labiausiai patinkančias gėles galėsite jaustis geriausiai.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą